Välkommen att läsa lite om oss

Mats Mazze Karlsson Gitarr , sång (Kapellmästare)

Är en glad och positiv speleman med glimten i ögonen och som brinner för dansmusik. Han har syslat med musik sedan barns ben och startade sin första orkester redan som 11 åring ( Dacapo) blev namnet. Genom åren som gått( ca 35 år )har han medverkat i orkestrar som:   Bimbos , Färmarna , Relax , Cool Candys , Wåxbos , Chinox och Stensons.

År 2013 i September valde han dock att dra sig tillbaka från musiken och bli vanlig knegare som lastbils chafför.Men efter 3,5 års frånvaro på scenen så började det klia i hans spelmans hjärta igen, så det var bara att börja om på ny kula. Så här står vi nu med en ny orkester och med siktet inställt på nya mål och  efter den trevliga publik man mött under alla år.

Väl mött på dansbanorna igen

//Mazze

Patrik Persson Klaviatur,  Sång

Även han en glad och possitiv speleman med hjärtat på rätta stället även om han älskar att hitta på lite bus med dom andra i bandet.Patrik har även han ett långt gediget förflutet i dansbands svängen med orkestrar som: Knickerz , Bimbos , Thom Williams , Country side , Franssonz och Sonny Boys. Så när det väl blev dax att starta upp ett nytt band var det aldrig någon tvekan i från Patrik.Han ville vara medoch sikta framåt med nya utmaningar som följd.

Vi ses väl på dansbanan nånstans

// Patrik

 

 

 

Johan Lind  Bas , Sång

Är en glad speleman i sina bästa år som brinner för dansmusiken.Han började sin karriär som 17 åring i sin pappas band där han spelade i 14 år. Johan har dessutom varit med i Wåxbos och Floridos orkestrar innan han bestämde sig för att ta en time out.Efter en längre tids speluppehåll känner han sig redo igen och tycker det ska bli super kul och inspirerande att börja lira igen. På sin fritid så tar han gärna en tur på sin Harley eller åker på en skön resa

Niklas Nordström Trummor

Är den yngsta och färskaste i bandet. Han är en glad yngling och som tycker musiken är något man inte kan leva utan,han har dessutom ett leende på läpparna som kan göra vem som helst glad,saken blir ju inte sämre av att han är duktig bakom trummorna. Även Niklas har ett förflutet i dansbands svängen där han och patrik spelade tillsammans i Sonny Boys.På sin fritid sitter han helst bakom sina trummor i källaren och bankar eller så tar han ett djupt andetag och går ut i trädgården och pysslar om sina rabatter och blommor